Ηράκλειο: Κάλεσμα σε συγκέντρωση -συναυλία αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου:

Εδώ και μέρες το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ έχει εξαπολύσει τη δολοφονική του μηχανή εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Στη Γάζα, κυρίως, αλλά και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σκοτώνει αθώους αμάχους και διώχνει ανθρώπους από τα σπίτια τους. Πάνω από 4000 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς! Ταυτόχρονα, πυκνώνουν οι χερσαίες εισβολές στη Γάζα, οι οποίες προετοιμάζουν το έδαφος για μια ολοκληρωτική χερσαία επέμβαση που θα καταλήξει σε εκατόμβες θυμάτων.

Η κυβέρνηση της ΝΔ (στα βήματα των προηγούμενων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ), ακολουθεί πιστά την πολιτική της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Συμπαραστέκεται, με λόγια και έργα, στο δολοφονικό αυτό έργο. Παρέχει την «αναβαθμισμένη» Βάση της Σούδας στο νησί μας για να διευκολυνθούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κάλυψης του Ισραήλ. Διαθέτει τη Βάση της Ελευσίνας για να εγκατασταθεί στρατηγείο των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών. Έχει στείλει 2 φρεγάτες στην Ανατολική Μεσόγειο. Δηλώνει πρόθυμη να κάνει κι άλλα…

Τα περισσότερα ΜΜΕ συνεχίζουν την άθλια προπαγάνδα τους υπέρ του Ισραήλ, αγνοώντας επιδεικτικά την Ιστορία και το δίκιο του Παλαιστινιακού λαού.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου συνεχίζει να συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων για μια ελεύθερη πατρίδα, με τους ίδιους αφέντες του τόπου τους, για να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις για να απελευθερωθούν από κάθε εκμετάλλευση και καταπίεση. 

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, νέα, νέο, φοιτητή, μαθητή, κάθε σωματείο εργαζομένων και μαζικό φορέα να συμμετάσχουν στην: 

Συγκέντρωση-συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

το Σάββατο 4 Νοέμβρη στις 6μμ, στην πλατεία Ελευθερίας

Ενώνουμε τις φωνές μας με το συγκλονιστικό παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης με τα ποτάμια λαών που όλες αυτές τις μέρες διατρανώνουν ανυποχώρητα το δίκιο του Παλαιστινιακού λαού να έχει τη δική του πατρίδα ενάντια στην Ισραηλινή κατοχή. Στεκόμαστε στο πλευρό του και δυναμώνουμε τον αγώνα μας για:

  • Να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη με τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967!
  • Να γυρίσουν όλοι οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ!
  • Να απελευθερωθούν άμεσα οι χιλιάδες Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές!
  • Να γυρίσουν πίσω οι φρεγάτες μας από τη Μέση Ανατολή!
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί